nedelja, 30. september 2018

IRENA IN NJENIH 60 LET

Irena je letos julija dopolnila 60 let in to res ni mačji kašelj! Praznovnje smo imeli med počitnikovanjem v naši ljubi Šmarjeti, kjer smo se zbrali od blizu in daleč - Barkači, sorodniki in prijatelji. Skupaj z Ireno smo se veselili in zahvalili za Irenino življenje in vse naše skupaj prehojene korake. Spektakularnemu "mačjemu" darilu smo priložili še denarni del, namenjen za mini počitnice. 

 

In potem je v septembru končno napočil čas... in sva spakirali kufre, pa hajd v Zreče. Tam je vse pri roki: 
Rogla in Pohorje z Lovrenškimi jezeri 





z udobnimi počivalniki za sprostitev in počitek.

Imajo tudi dobre gostilne in odlične kavarne. 





Obiskali sva tudi Zreške terme ter se podali na Konjiški grad. 



Vmes in prej in potem pa še to in ono - sprehodi, nakupi in prijetni postanki v udobnem apartmaju. Pa vreme! To je bilo pa še posebno lepo darilo! In kar prehitro  je bilo treba spet obrniti proti Zbiljam. 
Irena je hvaležna za vse čestitke, dobre želje in darila ob rojstnem dnevu. V Zrečah je uživala na vso moč. Izkazala se je kot izvrstna pohodnica, plavalka, gurmanka in prijateljica. Imeli sva se res lepo in Irena že premišljuje, kam jo bo ubrala za 70. rojstni dan. 
Tudi jaz sem vesela in hvaležna, da je Irena z nami na Barki, za njeno prijateljstvo in njenih 60 let. Pa da me je vzela s seboj v Zreče, seveda! Hvala, Irena! 

besedilo in foto: MatejaD 

Ni komentarjev:

Objavite komentar