Barka je kraj sobivanja

V središču skupnosti smo ljudje z motnjo v duševnem razvoju in tisti, ki želijo z nami deliti svoje življenje. V preprosti delitvi življenja skupaj ustvarjamo in iščemo prostore za delo in življenje.

Vsakodnevno skupnostno življenje tako zaznamujejo delo, srečevanja, praznovanja, molitve in bogoslužja. Kot glavna prostora v skupnosti pa se vedno znova izluščita Barkina hiša in delavnica.
Sobivanje, skupno delo ter molitev nas povezujejo in potrjujejo našo pripadnost. Iz tega vira pa je vsak posameznik povabljen k dejavnemu oblikovanju svojega življenja in k svoji osebni ter duhovni rasti.

2 komentarja:

  1. Tudi Jezus se je družil z ISKRENIMI ljudmi in iskreni so samo tisti, ki so takšni kot so, ne "letajo visoko". Hvala Gospod Boštjan Lenart!

    OdgovoriIzbriši
  2. My name is Elias from Algeria. I am 28 years old, a student, Master of Medical Law. I also have a degree in first aid and automated media. I speak Arabic, English and French and am currently learning German. I still have a hobby in cooking and pastries and experience in personal care for the elderly, the disabled and the young. My question is what steps can I take or what procedures you have put in place for voluntary housing provision, if possible without financial compensation, and I can send any documents if you wish, or a résumé. I just wanted to ask. Accept the greatest respect and appreciation

    OdgovoriIzbriši