nedelja, 9. junij 2013

malo tu malo tam



Na gibalni Mateji še ne gre, ker se zgubi in Nataša jo mora kar opominjati. Gorazd jo hoče dati v krog, Maja Beden jo pa lovi. Počasi bo Mateji šlo; ker je ona prišla na novo, se še uči. Saj se bo naučila, saj ji vsi pomagamo pri tej točki Malo tu, malo tam.
Človek je na svetu, da se marsikaj nauči. Ne bom nikoli pozabila, kakšno voljo sem imela, ko smo imeli nastop. Samo človeka je treba spodbujati.
Dodala bi, da hoče Matejo Gorazd skriti v »luknjo«, Mateja zbeži iz Gorazdove »luknje« in teče, Maja Beden jo lovi. Potem je Mateja rdeča. Nato priteče Lucija, Gorazd Lucijo dvigne in potem imata svoj žur in skupaj plešeta. Vsi ostali pa stojijo v kotu. Zelo lepo je to, ker vem, da uživata. Na stolih so pa druge vloge. Najprej sem sama, dokler ne pride Kristina. Ko pride, ima ona svoje gibe, jaz pa svoje. Potem Kristino zamenja Maja Beden. Vsaka ima svoje gibe. Potem pa »padajo bombe«. Potem midve padeva z Majo na tla in se plaziva do radia. Pri glasbi jaz vstanem in imam svoje gibe, dokler Kristina ne prinese stola. Predstavljam si, kakšne gibe dela Bernarda in potem to moram delati. Drugi pa jih ponavljajo za mano.
Maja Predovič, 5. Junij 2013

Ni komentarjev:

Objavite komentar