nedelja, 10. december 2017

MIKLAVŽEV SEJEM 2017

Tudi tokrat nam je uspelo! Čeprav je že skoraj zgledalo, da nam bosta kooperacijsko naročilo in Robinov obisk izpila še zadnje moči. A se je vse lepo izteklo. S skupnimi močmi (ob pomoči tajnice Alenke, Vivije in direktorja Blaža) smo v treh dneh spakirali 8000 vrečk tesnil, se v drugem delu tedna srečevali in pogovarjali z našim mednarodnim delegatom in v nedeljo, za češnjo na torti, še sejmarili.
Bilo je lepo. Spet smo lahko pozdravili stare prijatelje, se srečali z novimi ljudmi, predstavili naše delo in nove izdelke. Hvala vsem prostovoljcem, ki so nam pomagali pred in na sejmu. Za lačne želodčke sta z odličnim kosilom poskrbeli Kaja in Renata, Neža je s svojo ekipo spekla nešteto palačink, Rozi in Lučka se nista ustrašili blagajne, na srečelovu sta lovili srečo Elisabeth in Veronika, Marija Gajšek je priskočila tja, kjer je bilo potrebno, na mizah smo imeli piškote četrtkove Marijine (Michaud) slaščičarske delavnice, Boštjan je bil "zadolžen" za vodene oglede, Tomaž se je preizkusil v peki palačink,...
Seveda so bili z nami tudi "glavni šefi", krivci, da sejem sploh je. Stane je razkazoval izdelke iz lesne delavnice, posebno nova lesena letala, lesene metuljčke, krmilnice, Marjanca pa je reklamirala lesene ogrlice in igro Spomin. Najboljša prodajalka ostaja tudi letos Maja P. Kristina je pomagala pripraviti mize, Tanja je po sejmišču vodila svoje goste ,...
In če še nimate daril za svoje domače, prijatelje, sodelavce - spodaj predstavljamo fotografije z našimi izdelki - pridite in kaj izberite. Pa še kavico ali čaj boste lahko popili z nami ... DOBRODOŠLI!

besedilo: uredništvo
foto: Stane


velike in male torbice, tkane in šivane ...

voščilnice in sveče

... ogrlice, stripi in piškotki ...

... blazine, slike in spet ogrlice ...

... domači čajčki in namizne dekoracije ...

... dobri stari predpasniki ...

... avioni, krmilnice, pručke, metuljčki...

... pa še stol za počitek na plaži ...




Boštjanova sestra s sinovoma in "gasilec" Jože z vnučkom Lovrom

Breda in Samo, Jeremija

Toni v strokovnem pogovoru

najmlajša obiskovalka sejma, Veronikina hčerka

Domnova ati in mami



 

1 komentar:

  1. We are Offering best Global Financial Service rendered to the general public with maximum satisfaction,maximum risk free. Do not miss this opportunity. Join the most trusted financial institution and secure a legitimate financial empowerment to add meaning to your life/business.

    Contact Dr. James Eric Firm via
    Email: financialserviceoffer876@gmail.com
    Whatsapp +918929509036
    Best Regards,
    Dr. James Eric.
    Executive Investment
    Consultant./Mediator/Facilitator

    OdgovoriIzbriši