sreda, 31. avgust 2016

MAJINE NOVIČKE - KAKO SMO ISKALI SAVUDRIJO

V torek, 19. julija, smo ob 8h zjutraj odšli z Berlingom in s kombijem proti Savudriji, da bi obiskali našega Bogota in njegovo mamo. Vožnja je bila kar dolga ampak zelo lepa. Najprej smo malo iskali. Zapeljali smo se do starega pomola in tam vprašali domačine za pot. Ko smo končno našli pravi odcep, nas je na začetku ulice čakal Bogo. Bil je kar živahen in dobre volje. Najprej nas je vodil sedeč v kombiju, potem smo ugotovili, da mora pred nami peš. Gospa Nuša, Bogotova mama, nas je bila zelo vesela in nas je lepo sprejela. S kavo, s piškoti in s sokom. Potem smo šli vsi na plažo. Ena skupina se je šla kopat, drugi so igrali karte. Voda je bila čista in topla, vreme krasno. Pozneje se nam je pridružila gospa Nuša s senčnikom in na glavi je imela slamnik. Prišla je pogledat njenega "mišeka", če ni preveč na soncu. Zelo jo je skrbelo.
Tudi mene je bil Bogo vesel. In jaz sem bila vesela, ko sem ga videla. Gospa Nuša nas je spet povabila v mesecu avgustu. Hišo imajo lepo. Bogo je hotel iti z nami na Barko in mama ga je zato malo hecala.
Potem smo imeli kosilo v senci za hišo. Vse smo prinesli s seboj, da je bilo tudi za gostitelja lažje. Imeli smo 3 vrste mešanih solat: zeleno, "makaronovo" in riževo pa še sadje in spet kavo. Na koncu pa še sladoled.
Še slikali smo se skupaj (slike sledijo) in počasi smo morali proti domu.

zapisali: Maja Predovič in Mateja TdZ




1 komentar:

  1. Potrebujete posojilo za dolg za plačilo računov?
    Danes danes prevzemite nadzor nad svojim dolgom
    Na voljo zdaj ponudba posojila za širitev poslovanja?
    Ali potrebujete posojilo za plačilo računov?
    Potrebujete posojilo?
    Potrebujete osebno posojilo?
    Posojilo za širitev poslovanja?
    Zagon podjetja, Izobraževanje,
    Posojilo za konsolidacijo dolgov
    Posojila s trdim denarjem
    Posojilo za kaj?
    Ponujamo posojilo po nizki obrestni meri 3%
    Posojilo brez bonusa,
    Pišite nam: financialserviceoffer876@gmail.com
    Pokličite ali nam dodajte v aplikaciji +918929509036

    OdgovoriIzbriši