sreda, 8. julij 2015

Piknik za 18 let

Lansko leto smo že dodobra spoznali, kaj so najboljše sestavine za najboljši piknik. Ker pa mora biti piknik vsako leto nekaj posebnega, smo glavnim sestavinam dodali še nekaj posebnih začimb.
Pomembna spremeba je bila, da smo namesto golaža tokrat imeli pasulj.=) Polege te opaznejše spremembe smo si privoščili tudi nekaj drugih manjših dodatkov. Tako kot lansko leto so se nam v programu predstavili naši gibalci, ki so nam zgodnji večer popestrili s svojim novim nastopom, s katerim so se uvrstili na državno srečanje ŽIVA. Še posebej pa smo bili letos veseli prav posebnih gostov iz Memmingena, Walterja in Christe, ter Mathiasa in Franziske. Na prav izviren način pa smo presenetili Franzisko, ki je prav ta dan praznovala 77. rojstni dan.
Celotno vzdušje je popestrila glasbena skupina Jamm, ki nam je s svojimi izvedbami znanih pesmi polepšala večer in hkrati poskrbela, da ni nihče obsedel za mizo ob pasulju (kljub temu smo vsega pojedli=)). Prav vsi piknikovalci smo ob ritmih melodij zaplesali.  Celo sam šef »kuhinje na prostem pr' Kokot«  g. Kokot je prišel in pokazal svoje znanje plesa. 
Veseli in polni pozitvne energije, dobre volje, smo celoten piknik zaključili s pospravljanjem (ta bolšji del piknika;).
Vsekakor pa piknik ne bi bil »the« piknik, če ne bi bilo pridnih rok asistentov, oseb, prostovljcev, Turističnega društva Zbilje in še vseh ljudi dobre volje, ki so prišli in nam pomagali izpeljati večer.

Memoriziral: Blaž Brešan


Manca, Franzisca in Maja B.

Ni komentarjev:

Objavite komentar